El Cafetero Professional

Koffie en meer voor de zakelijke markt...

Ontdek dat onze koffie ook interessant kan zijn voor uw bedrijf of organisatie en maak ons product het visitekaartje van uw onderneming.

El Cafetero Café - Say Hola...

Onze producten

Een duurzaam assortiment is voor ons vanzelfsprekend. Door verantwoord inkopen en het toetsen van onze leveranciers wordt ons productassortiment steeds duurzamer en kunnen wij onze klanten een duurzaam assortiment bieden.

Onze werkwijze

Mocht u interesse hebben in onze producten, dan komen wij vrijblijvend langs op uw eigen locatie. Uiteraard kunt u dan onze producten zelf testen en krijgt u tips over de beste bereidingswijzen. Wij denken graag met u mee, om u te voorzien van de juiste kennis en producten.

Onze zakelijke koffie abonnement

Bij ons geen ingewikkelde constructies en regeltjes. Ons zakelijk koffie abonnement is net zo transparant als je van ons gewend bent. Geen excuus meer voor slechte, niet verse koffie bij jouw op de zaak of kantoor. Wij leveren zonder dat u er verder omkijken naar hebt altijd de door uw gekozen koffie, koffiebonen of filterkoffie, vers gebrand, op een vast moment met een aantrekkelijke korting. Dit kan al vanaf 4 kilo per maand.